Мед Атлант

У Франківську через неправильну парковку чоловік попався з наркотиками

У середмісті Франківська водій припаркував авто з порушенням – патрульні виявили у нього наркотики, повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

3 квітня на вулиці Шпитальній патрульні підійшли поспілкуватися до водія Audi A4 – той припаркував автомобіль з порушенням правил. Під час спілкування й перевірки документів у водія почали здавати нерви, його поведінка не відповідала обстановці. Поліцейські перевірили – раніше 35-річний франківець притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Зважаючи на ці обставини та на підставі статті 34 Закону України “Про Національну поліцію” водію провели поверхневу перевірку. З кишені чоловік вийняв кілька таблеток і дві сірникові коробки з фольговими згортками. Франківець одразу зізнався: у кишені мав заборонені таблетки «Subutex» й згортки з амфетаміном. А ще – електронні ваги.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. З місця події поліцейські вилучили шість таблеток «Subutex», три зготки з рожевим порошком і 13 – з білим. Триває перевірка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...