Мед Атлант

Для двох шкіл з Надвірнянщини придбали шість комплектів обладнання для початкових класів

Керівництво Надвірнянського району передало для двох шкіл району 6 комплектів обладнання для початкових класів, згідно реформи «Нова українська школа».

Також під час візиту були оглянуті приміщення Тисменичанської ЗОШ I-III, Цуцилівського НВК та ДНЗ в даних населених пунктах. В результаті голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз дав доручення організувати та розпочати в найкоротший термін капітальний ремонт даху Тисменичанської ЗОШ I-III та капітальний ремонт Цуцилівського НВК. Також він наголосив на подальшому покращенні матеріально-технічної бази всіх шкіл району.

Початкові класи – найбільш відповідальний час в школі. Саме в перших класах в учнів формується ґрунтовна база для формування подальших навчальних навичок. Внаслідок цього оснащення навчальних аудиторій для початкових класів слід приділяти особливу увагу. Все це можливо здійснити за допомогою сучасного обладнання і грамотного оснащення навчального класу, – зазначив Олександр Кеніз.

Також в ході зустрічі між керівництвом району та депутатами обговорено заміну штучного покриття на спортивному майданчику в Цуцилівському НВК.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...