Мед Атлант

Бандери та хохли: на Івано-Франківщині чоловік побив переселенця, бо той принижував оточуючих

Нещодавно Городенківський районний суд виніс вирок чоловіку, який влаштував бійку в громадському місці.

Обвинувачений разом зі своїм товаришем прийшли в кафе  “Фреш”, що в місті Городенка. Вільних  столиків не було, тому вони  і ще два незнайомці, сіли за столик, де вже  сиділи двоє. Перебуваючи  в кафе, майже годину спілкувались, в той час незнайомці вживали алкогольні напої, а обвинувачений пив пиво.

Один із незнайомців, під час розмови, почав розмовляти російською мовою, а також  вживав слова та вирази, які обурили  обвинуваченого. Внаслідок цього між ними виник конфлікт.  Обвинувачений безпричинно,  вдарив потерпілого в обличчя.

Цим  спричинив тілесні ушкодження у вигляді синців правої орбіти, правої надбрівної дуги, правої  щоки,  потиличної ділянки голови, гематоми  слизової  верхньої губи,  яке згідно висновку судово-медичної експертизи відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений розповів, що після  вживання  алкогольних напоїв незнайомий йому чоловік перейшов на російську мову і почав обзивати їх “бандерами, хохлами”,  а також  казав, що  “через вашу армію забрали Крим”. Так як  його брат з 2014 р.  по цей час   служить  в армії, тому він обурився з приводу сказаного  і  наніс йому  один удар в область обличчя.

Пізніше виявилось, що потерпілий – переселенець із Криму. На судові засідання потерпілий не прибув жодного разу.

Суд визнав чоловіка винуватим  у вчиненні  злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України, та призначив йому покарання у виді  штрафу в розмірі  500 неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян, що в грошовому виразі становить 8500 грн.

Нагадаємо, що двоє хлопців зняли відео, як вони вбили чоловіка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...