Мед Атлант

У Брошнів-Осаді вразили театралізованою Хресною дорогою. ФОТО

Учора, 7 квітня, біля храму Святого Вознесіння Господнього у Брошнів-Осаді відбулась театралізована Хресна дорог.

Захід організувала молодь Товариства Українських Студентів-Католиків “Обнова”. Молодих акторів запросив отець-декан Володимир Майка, інформує прес-служба Брошнів-Осадської об’єднаної територіальної громади.

Учасники мали змогу духовно пройти дорогою Ісуса Христа на Голгофу та відчути пережиті страждання і біль за гріхи людства.

Кожна стація була розіграна студентами чуттєво і дуже реалістично.

Кожен присутній міг відчути себе поруч з Ісусом у ролі Вероніки, яка подає платок Христові, чи Симеона, який допомагає нести хрест, чи розбійників, які були ліворуч і праворуч Спасителя, покаятися у своїх провинах перед Богом і ближніми. Задумані обличчя, заплакані очі і тиша навколо, лише мовчазний біль материнського серця озивався у душах гіркотою покаяння, коли з хреста зняли мертве тіло Спасителя. Та коли до велелюдної громади вийшов Христос – посмішки засяяли в усіх на обличчях, – зазначили у дописі.

Фото: Брошнів-Осадська об’єднана територіальна громада.

Нагадуємо, Хресний похід у Франківську відбудеться 14 квітня о 14.00 год. від монастиря отців Василіян Царя Христа (Майзлі) по вулиці Незалежності до Архикатедрального Собору Святого Воскресіння УГКЦ.

У ході візьмуть участь представники влади, родини загиблих учасників АТО/ООС, військослужбовці, семінаристи, студенти та школярі, працівники різних галузей та віряни Івано-Франківська.

Читайте також: Традиційну передвеликодню ходу у Франківську присвятять Року Родини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...