Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “МІСТО!”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №25 журналу “МІСТО” вже у продажу.

Не міліція, а поліція, не страх, а довіра – з такими цінностями в 2015 році стартувала поліцейська реформа. Люди повірили, що поліцейський може бути чесним і добрим. Однак за три роки нову поліцію звинуватили в усіх гріхах правоохоронної системи . Як просувається реформа сьогодні дізнавалися журналісти “Міста.

Заробити швидко і багато. Головний рушій, який спонукає молодь їхати закордон. Та чи так все просто і солодко? Пара з Івано-Франківська на власній шкірі відчула усі тонкощі заробітчанства. Про це у матеріалі “Як ми в Польщі на заробітках були”.

Він обожнює Франківськ, заохочує дітей до спорту та ділиться своєю енергетикою з усіма охочими. Телеведучий та віднедавна актор Олександр Педан розповів журналістам “Міста” не лише про власні проекти, але й життя за кадром.

Крики на уроці, покарання від вчителів – все це в минулому. Принаймні нова українська школа декларує повагу до кожного учня та цікаве навчання. Та що робити, якщо школа – нова, а вихователі і вчителі й досі старого гарту? Очікування і реальність на сторінках свіжого номеру.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...