Мед Атлант

Ексклюзив: Юрій Горбунов про особистий простір у стосунках з Осадчою та виховання сина

Зірковий франківець Юрій Горбунов – успішний та впевнений на екрані, турботливий і зворушливий удома.

Він розповідає, що на початку їхніх стосунків з Катею Осадчою, вони були знайомі вже 10 років. Але за ці 10 років жодного разу не працювали разом.

Тобто Катя брала в мене інтерв’ю, ми бачились на якихось вечірках, заходах, але те, що вона буде моєю дружиною, мені ніколи в голову не приходило. А потім уперше у житті ми разом попрацювали на “Голосі…” – й ось результат, – розповідає Горбунов в інтерв’ю для “Люкс ФМ”.

Він каже, що у стосунках немає особистого простору.

Стосунки для того і є, щоб ти своє “я” перетворив на “ми”. І коли у власному просторі тобі комфортно з другою половиною, це і є твій простір. А якщо страшенно хочеться побуті насамоті, то можна це зробити будь-де. Але в мене такого бажання немає, я, навпаки, із задоволенням проводжу час у компанії з дружиною, з сином, – ділить він.

На запитання про те, що для нього означає бути батьком, відповідає:

Це сенс життя, відповідальність. Тепер коли ти їдеш за кермом і дивишся на спідометр, то розумієш: Господи, куди ти поспішаєш? Тебе вдома чекають, тому їдь повільніше. Справжня відповідальність щодо всього, що відбувається. Вона і мотивує, і дисциплінує.

Читайте також: зіркова франківка Тіна Кароль вразила неймовірним виконанням пісні. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...