Мед Атлант

У Франківську за суддівство на матчі “Прикарпаття” побили арбітра

Матч 20-го туру Першої ліги між Прикарпаттям та Миколаєвом, який відбувся 27 березня в Івано-Франківську, закінчився гучним скандалом, повідомляє Sport Arena.

Після поєдинку, в якому мінімальну перемогу здобули гості (2: 1), завдяки пенальті, призначеному на 80-й хвилині зустрічі, співробітник івано-франківського клубу вдарив по обличчю головного арбітра зустрічі Ігоря Бича.

За інформацією видання, удар був такої сили, що у рефері пішла кров. Довелося навіть викликати поліцію, яка зафіксувала факт нанесення побоїв. Крім того, цей інцидент в своєму рапорті описав і делегат матчу.

На фото Ігор Бич

Як повідомляють джерела видання, співробітником “Прикарпаття” був адміністратор клубу Олександр Бурлака. Спочатку рапорт делегата вивчили в Комітеті арбітрів, після чого справу було передано в Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України, який своє рішення винесе вже в четвер.

Якщо всі факти підтвердяться, порушнику загрожує відлучення від футболу як мінімум на кілька років.

У всіх трьох весняних матчах у ворота Прикарпаття призначалися пенальті, а футболісти команди сумарно отримали за три зустрічі 20 жовтих і 3 червоні картки.

На сьогоднішній день івано-франківський клуб займає 10-е місце в турнірній таблиці Першої ліги. Наступний матч команда проведе проти Гірника-Спорт в суботу, 13 квітня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...