Мед Атлант

Богородчанський суд  присудив виправні роботи молодику, який п’яним знущався з батьків

9 квітня, Богородчанський районний суд виніс постанову, якою притягнув до адмінвідповідальності мешканця села Горохолина за знущання над батьками.

Суд встанови, що цей чоловік ” 29 березня 2019 року близько 18 год. за місцем проживання вчинив домашнє насильство стосовно батька, ображав його нецензурними словами, словесно погрожував, шарпав за одяг, чим завдав шкоди його психічному здоров’ю”.

Ще раніше, а саме 1 листопада 2018, цей чоловік цим же самим судом був визнаним винним у такому ж знущанні з батьків. Тоді йому присудили 340 грн. штрафу, але очевидно, що ніякого вихованого ефекту стягнення не дало.

У суді чоловік свою вину не визнав, пояснив, що його на сварки провокує батько. А зі свого боку батько заявив, що його син постійно ображає, погрожує фізичною розправою, нецензурно виражається, застосовує фізичну силу.

“29 березня 2019 року його син повернувся додому в п’яному вигляді, словесно ображав його і погрожував фізичною розправою, поводив себе агресивно, шарпав його за одяг. Внаслідок таких дій потерпілий з дружиною перебувають у стресовому стані та бояться свого сина”, – ідеться у постанові суду.

Суд постановив – визнати чоловіка винним  та накласти адміністративне стягнення у виді громадських робіт на строк 40 годин. Також стягнути з нього 1 384 грн. судового збору.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...