Мед Атлант

Порошенко і Зеленський таки трохи подебатували в прямому ефірі. ВІДЕО

Кандидат у президенти Володимир Зеленський кинув слухавку під час першої публічної розмови із чинним президентом та кандидатом на цей пост Петром Порошенком.

Це сталося в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1”.

Порошенко прийшов до телестудії, тоді як Зеленський говорив з ним по телефону, заявивши, що у нього “немає шансів поговорити по відео”.

Шановні, по-перше пане президенте, пан Петро Олексійович Порошенко, знає прекрасно, що зараз я знаходжусь в Парижі, у Франції, (після цього Зеленський починає говорити російською мовою – УП) тому що його прекрасні автомобілі Служби безпеки України мене туди супроводжували. Ця інформація вам відома. У мене зустріч завтра, в 3 години дня з президентом Франції, тому пан Порошенко знає, що мене немає у Києві і дуже дивно, що шановний кандидат у президенти Петро Олексійович мене запрошує до студії 1+1″, – почав Зеленський.

Також Зеленський наголосив, що дебати відбудуться 19 квітня.

Що стосується дебатів, ми домовилися, я запропонував 19 числа на НСК “Олімпійський” я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав “стадіон, так стадіон” і прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович, або Володимир, не бидло, не наркоман, ну скажімо так, це трохи продовжується, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Я запрошую на дебати, які підтвердив президент Порошенко 19 числа на НСК “Олімпійський”, – зазначив Зеленський.

У відповідь, Порошенко заявив, що не цікавиться його пересуваннями.

Дуже дякую, Володимир Олександрович, якщо ви чуєте зараз мене, я хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат Порошенко точно не цікавиться. Завтра у мене так само зустріч в Парижі. Я вирушаю завтра до Берліна.., – сказав чинний президент.

 

Деталі на відео.

Володимир Зеленський відповів Петру Порошенку на запрошення на дебати.

Запрошую Президента Петра Порошенка на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський". Зараз я не маю можливості фізично приїхати у студію програми "Право на владу", бо мене немає у країні. Про це було добре відомо Президенту Петру Порошенку. Про це у прямому ефірі сказав кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

Опубліковано ПРАВО НА ВЛАДУ Четвер, 11 квітня 2019 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...