Мед Атлант

Трибуни поділять вздовж, артистів запускатимуть по черзі – штаби кандидатів обговорили нюанси дебатів

Керівник “Суспільного” телебачення Зураб Аласанія розповів про домовленості представників штабів кандидатів у президенти з приводу проведення дебатів на стадіоні “Олімпійський” ввечері 19 квітня, повідомляє ББС Україна.

Пан Аласанія розповів, що 17 квітня ввечері у міністерстві внутрішніх справ відбулись перемовини команд штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського про формат дебатів на стадіоні.

МВС, за його словами, стало майданчиком для перемовин і важливим чинником для обговорення безпеки аудиторії та кандидатів.

Президента представляли перший заступник голови АП Віталій Ковальчук, член парламенту Артур Герасимов та генпродюсер каналу “Прямий” Олексій Семенов.

Команда Петра Порошенка на чолі з Віталієм Ковальчуком

Володимира Зеленського представляли адвокат Андрій Богдан, бізнес-партнер кандидата Сергій Шефір та представник штабу Кирило Тимошенко.

Команда Володимира Зеленського, у тому числі колишній адвокат Ігоря Коломойського Андрій Богдан

“Сцен буде дві. Телесигналів буде два. Телетрансляцій, схоже, теж буде дві”, – розповів пан Аласанія.

Наразі, за словами керівника суспільного телебачення, сторони вже домовились про те, що трибуни стадіону ділять не вздовж, а впоперек.

Символіку партій вирішили не використовувати.

Артистів з піснями запускають по черзі, хоча поки офіційно не озвучили, хто саме виступатиме.

Квитки на стадіон для глядачів поділили навпіл і кожна сторона їх поширюватиме самостійно.

Попередня схема розміщення сцен та прихильників кандидатів на стадіоні

Концерт на стадіоні розпочнеться о 16.00, а самі “дебати” мають початись о 19.00.

За словами Зураба Аласанії, поки що штаби не змогли домовитись про кількість питань до кандидатів – по три чи по чотири.

Також немає компромісу щодо особи ведучого дебатів, а також технічних деталей трансляції – одна трансляція всім каналам чи кожен штаб робить свою картинку і роздає “своїм”.

За прогнозом пана Аласанії, кандидати приїдуть на стадіон і відбудеться певне “дійство”, проте він вважає, що це шоу не буде дебатами.

“Суспільне” телебачення участі в подіях на стадіоні участі не братиме.

Зураб Аласанія наголосив, що, як визначає закон, “змістовні дебати” мають відбутись в студії “Суспільного” 19-го квітня з 20 до 21 години.

 

ФОТО Зураб Аласанія

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...