Мед Атлант

Порошенко подякував свої родині, команді та привітав Зеленського. ВІДЕО

Президент Петро Порошенко подякував своїй команді, привітав кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Також Порошенко наголосив, що не збирається іти з політики, передає “ТСН”.

Дорогі українці, вже наступного місяця я залишу пост глави держави, так вирішила більшість українців і сприймаю це рішення. Я піду з офісу, але хочу твердо наголосити, не йду з політики, я залишаюсь в политиці, і буду боротися за Україну. Наша команда має захистити ті здобутки, які ми з вами спільно з українським народом вибороли в надзвичайно складних умовах за ці п’ять років, – наголосив Порошенко.

Також на своїй сторінці у Facebook він подякував своїй дружині, дітям та батьку які завжди були поряд.

Марино, дякую тобі і дітям, моєму батькові за те, що ви завжди поруч. Знаю, що і в найближчі дні – а вони, буду відвертим, для мене психологічно непрості – можу на вас розраховувати, – зазначається в дописі на сторінці Порошенка.

Також зазначив, що зателефонує і привітає опонента.

Результати екзит-полів дають підстави зараз подзвонити моєму опонентові і привітати його. Зробити так – це вперше в практиці, але зробити так, як це прийнято у цивілізованих європейських демократичних країнах сьогодні, 21 квітня, бо я завжди маю пам’ятати, що завтра настане 22 квітня, і нам треба, кожному з нас, кожному з членів нашої команди, фантастичної команди, з 22-го нам треба об’єднатися і боронити країну, – сказав Порошенко.

Вдячний кожному українцеві, незалежно від того, за кого ви проголосували 31 березня і сьогодні, за вашу активну громадянську позицію, за спільну роботу протягом п’яти років над вирішенням історичного масштабу стратегічних завдань.Також дякую своїй фантастичній команді. І тим, з ким хто протягом усіх цих років працювали разом над складними реформами. Ми сьогодні не виграли бій. Але це не означає, що ми програли війну. Попереду ще чимало битв, і Україна – переможе!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 21 квітня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...