Мед Атлант

ГО “Батьки за вакцинацію” закликають команду “Квартал 95” публічно зробити щеплення

Сьогодні, 25 квітня, громадське об’єднання  “Батьки за вакцинацію” направила відкритий лист учасникам Студія “Квартал 95” із закликом зробити свій внесок у перемогу України над інфекційними хворобами.

Нагадаємо, що 24-30 квітня 2019 року в Україні проводиться Український тиждень імунізації на підтримку Європейського тижня імунізації за ініціативи ВООЗ. Мета кампанії – підвищення обізнаності про переваги вакцинації.

Громадське об’єднання “Батьки за вакцинацію” написали лист до кварталівців.

Шановні учасники студії “Квартал 95”!
Під час Тижня імунізації ми нагадуємо, що завдяки профілактичним щепленням щорічно вдається зберегти від 2 до 3 мільйонів людських життів. В Україні, як і в багатьох інших країнах Європи та світу, проводяться заходи задля популяризації щеплень.
“Це все цікаво, але до чого тут ми?” – можете запитати ви.
Насправді, ваш величезний медійний досвід та прихильність великої кількості шанувальників, громадян України, зараз можуть допомогти врятувати нашу країну від смертельно небезпечних хвороб, яким можливо запобігти шляхом вакцинації.
Закликаємо вас також зробити свій внесок у перемогу України над інфекційними хворобами.
Закликаємо допомогти переможцю перегонів на обрання Президента долучитися до захисту здоров’я дітей та дорослих.
Це не вигадка і не забаганка. Євген Олегович Комаровський, котрий представлений радником з медичних питань переможця виборчих перегонів, оголосив вакцинацію одним з пріоритетів своєї діяльності в якості радника.
Закликаємо вас перевірити свої карти щеплень та публічно – в прямому ефірі – надолужити щеплення, яких вам наразі може не вистачати.
Таким чином ви підтримаєте Володимира Зеленського та Євгена Комаровського, а головне – покажете чудовий приклад відповідального ставлення до власного здоров’я мільйонам українців, які люблять вас та довіряють вам, – йдеться в листі до коміків.

Нагадаємо, що Зеленський заявив, що після інавгурації проведе “ретельний аналіз” закону про мову, який був ухвалений нині.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...