Мед Атлант

Прикарпатським поліцейським охорони вручили ключі від новеньких автомобілів. ВІДЕО

Автопарк Управління поліції охорони в Івано-Франківській області сьогодні, 26 квітня, поповнився новими транспортними засобами «Renault Logan».

Усі автомобілі обладнані спеціальною світловою та звуковою сигналізацією, GPS-трекерами та раціями. «Renault Logan», призначені для груп швидкого реагування і нестимуть службу по охороні мaйнa нa об’єктaх різних форм влaсності, а також попереджатимуть різномaнітні прaвопорушення нa вулицях Івано-Франківщини. Про це повідомили в управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.

Оновлення автопарку вкрай важливе для ефективної діяльності поліції. Завдяки цим автомобілям наші працівники зможуть швидше реагувати на повідомлення громадян і якісніше виконувати свою роботу, – зауважив начальник Управління поліції охорони полковник поліції Михайло Чорнописький.

Вручені сьогодні службові автомобілі відразу виїдуть на чергування, таке підсилення автопарку поліції охорони зробить її мобільнiшою, дасть змогу оперативно реагувати на будь-які виклики, вчасно прибувати на допомогу людям.

Прикарпатським поліцейським охорони вручили сьогодні ключі від новеньких автомобілів Автопарк Управління поліції охорони в Івано-Франківській області поповнився новими транспортними засобами «Renault Logan». Усі автомобілі обладнані спеціальною світловою та звуковою сигналізацією, GPS-трекерами та раціями. «Renault Logan», призначені для груп швидкого реагування і нестимуть службу по охороні мaйнa нa об’єктaх різних форм влaсності, а також попереджатимуть різномaнітні прaвопорушення нa вулицях Івано-Франківщини. -Оновлення автопарку вкрай важливе для ефективної діяльності поліції. Завдяки цим автомобілям наші працівники зможуть швидше реагувати на повідомлення громадян і якісніше виконувати свою роботу, – зайважив начальник Управління поліції охорони полковник поліції Михайло Чорнописький. – Вручені сьогодні службові автомобілі відразу виїдуть на чергування, таке підсилення автопарку поліції охорони зробить її мобільнiшою, дасть змогу оперативно реагувати на будь-які виклики, вчасно прибувати на допомогу людям. Управління поліції охоронив Івано-Франківській області

Опубліковано Управління поліції охорони в Івано-Франківській області Пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...