Мед Атлант

Деталі ДТП на Надвірнящині: “Нива” врізалась в “Мерседес”. ФОТО

Як вже повідомляло “МІСТО“, вчора, 1 травня, о 17:00 в смт. Делятин Надвірнянського району трапилася ДТП.

Встановлено, що 51-річний водій автомобіля «ВАЗ Нива» їхав на заокругленій ділянці дороги, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де вчинивши ДТП. «Нива» врізалася в «Мерседес Бенц Спрінтер», яким керував 38-річний калушанин.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як з’ясували поліцейські, водій-порушник їхав нетверезим. Внаслідок ДТП він травмувався і з переломом ноги знаходиться у лікарні.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. Крім того, на керманича складено адмінпротокол за ч. 1ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, – тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб – накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) КУпАП. Тривають слідчі дії.

 

Читайте також: у період свят на Івано-Франкіащині затримали 51-го нетверезого водія.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...