Мед Атлант

На Івано-Франківщині затримали чоловіка, який з ножем накинувся на сусіда

Зловмисник прийшов до сусіда помститися за попередні конфлікти, що виникали між ними. Поліцейські затримали його після скоєння злочину.

Фото: поліція Івано-Франківщини.

6 травня близько 20 годин до поліції зателефонували з лікарні і повідомили, що до них доставлено 39-річного мешканця Коломийщини з ножовими пораненнями, інформує сектор комунікації Івано-Франківщини.

На місце прибули слідчі і встановили, що чоловік цього ж вечора отримав ножові поранення від свого сусіда.

24-річний сусід  прийшов до потерпілого додому, з собою мав ніж. Під час конфлікту наніс декілька ударів ножем потерпілому. У потерпілого поранення грудної клітки, зловмисник зачепив ножем і шию.

Фото: поліція Івано-Франківщини.

Затриманий сусід в минулому мав конфлікт із потерпілим і таким чином хотів помститися. Після заподіяного чоловік пішов додому, де був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

7 травня затриманому оберуть міру запобіжного заходу. У поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (“Замах на злочин”) і ч. 1 ст. 115 (“Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років”) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Поліція Франківська затримала 27-річного чоловіка, який ледь не вбив неповнолітнього.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...