Мед Атлант

Уляна Супрун подала до суду на ведучого “1+1” за те, що той поширює про неї фейки

Сьогодні, 7 травня, Уляна Супрун подала позов на ведучого з “1+1” за фейки.

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун подала позов до ведучого програми “Гроші” на “1+1” Олександра Дубінського позов про захист честі, гідності й репутації з вимогою спростувати дезінформацію, пише “Українська правда“.

Позов зареєстрували сьогодні, 7 травня, в Солом’янському райсуді Києва. Про це повідомила Супрун на сторінці у Facebook.

Минулого тижня мене звинуватили в тому, що “під виглядом реформ” я займаюся розкраданням і відмиванням бюджетних коштів. Автор цих матеріалів Олександр Дубінський, – коментує чиновниця.

У своїх матеріалах стосовно мене та міністерства Олександр видає свої судження за факти або створює навколо реальних подій брехливий контекст. Свою брехню він підкріплює або фейковими документами без деталей і коректного посилання на нормативні акти, або документами, які не підкріплюють суть озвучених звинувачень, – заявила Супрун.

За її словами, кожен із матеріалів Дубінського – “хрестоматійний приклад інструментів пропаганди та маніпуляцій”. Також вона зазначила, що на ведучого щонайменше чотири рази подавали позови до суду.

Тож, вирішила протестувати такий інструмент захисту правди, оскільки як ми бачимо від спростування фейків – тенденція щодо їхньої появи не зменшується – додала Супрун.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...