Мед Атлант

Франківські працівниці перинатального центру влаштували Свято вишиванки

Третій рік поспіль в Івано-Франківському міському клінічному перинатальному центрі відбувається Свято вишиванки.

У холі закладу сьогодні, 8 травня, відкрили унікальну експозицію, приурочену Дню міста Івано-Франківська та Дню матері. Тут представили свої вишиті роботи усі відділення Міського клінічного перинатального центру. 

Чого тут тільки нема! Більше сотні вишиванок, які уособлюють чи не кожен куточок України, вишиті рушники, подушки, картини та ікони, оздоблені гуцульські кептарі й капелюхи, коралі і ґердани. Кожна робота, кожен хрестик вишитий з великою любов’ю. Усе представлено в цілісних композиціях, – повідомляють на сторінці КНП “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр”.

Свято вишиванки в міському перинатальному центрі відвідав Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків. Мер міста переглянув увесь доробок медиків і був вражений як талантом і працездатністю працівниць закладу, так і масштабами самої експозиції вишиванок. 

Начальник міського управління охорони здоров’я Марія Бойко зазначила, що в міському перинатальному центрі працюють не лише самовіддані медики, а й талановиті жінки, берегині сім’ї, оскільки щоб створювати таку красу потрібен чималий талант. Марія Андріївна зауважила, що добре розуміє, скільки праці вкладено в кожну вишиванку, кожен рушник, адже сама вишиває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...