Мед Атлант

19-річного юнака, який до смерті забив односельчанина, взяли під варту

Як раніше повідомляло МІСТО13 близько 00:10 двоє молодиків-братів, один із яких неповнолітній, прийшли до господарства місцевого жителя, 1972 року народження.

Старший із братів зайшов у будинок і безпричинно вчинив словесний конфлікт із власником господарства та його гостем, 1970 року народження, в ході якого дерев’яною битою, яку він приніс із собою, завдав старшому з чоловіків тілесних ушкоджень, від чого останній помер. Після того товариш потерпілого вибіг на подвір’я, де молодший із братів наніс йому декілька ударів руками по тілу, спричинивши тілесні ушкодження.  Про це повідомляють в прес-службі прокуратури області.

На даний час повнолітньому фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження»), ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Неповнолітньому зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 («Хуліганство») КК України.

Досудове розслідування триває.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...