Мед Атлант

Чоловік змушував доньку та дружину оголюватись на камеру

Кіберполіція викрила чоловіка у виготовленні порнографічних фото за участі власної доньки.

До працівників кіберполіції звернулася 15-річна дівчинка та розповіла, що батько змушував її оголюватися на камеру. Отримані фото він передавав стороннім особам та розміщував у соціальних мережах. До кіберполіції звернулася оскільки з новин чула про подібні випадки та була впевнена, що їй допоможуть.

За фактом розбещення неповнолітніх, слідчі Смілянського відділу поліції Черкащини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 КК України.

Під час досудового розслідування працівники кіберполіції встановили: дівчинка проживає в Черкаській області разом з батьками. Починаючи з 2017 року 38-річний батько дівчинки, застосовував фізичну силу, змушував її роздягатися та демонструвати статеві органи. При цьому чоловік фотографував їх та розміщував в соціальних мережах.

Крім того, до такої діяльності він також схиляв і свою дружину (матір дівчинки).

Під час попереднього огляду вилученого, поліцейські встановили, що значна частина вилучених документів рахуються викраденими на території Черкаської області. На носіях інформації було виявлено фото-зображення та відеоматеріали порнографічного змісту.

Після отримання результатів усіх експертиз буде вирішено питання щодо оголошення підозри у розбещенні малолітніх 38-річному мешканцю Черкащини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...