Мед Атлант

«Допомога твоя – найсильніша зброя!» – у Франківську стартувала благодійна акція

Сьогодні, 17 травня, в Івано-Франківську на площі Ринок стартувала акція «Допомога твоя – найсильніша зброя!».

Акція буде проходити до 19 травня з 13:00 до 21:00.

Метою громадянської акції є збір коштів для допомоги 14-річній доньці учасника АТО онкохворій Олександрі Герасимчук, а також на побудову в м. Івано-Франківську гарнізонного храму Св. Сотника Лонгина по вул. Чорновола (біля військової частини навпроти стадіону «Рух»).

Ми проводимо вже традиційну акцію. Сьогодні ми збираємо кошти для прийомної дочки учасника АТО Івана Стефаніва. Люди будуть мати можливість подивитися концерт, покуштувати смачну кухню та подивитися на зразки різних типів зброї. Ми давно перестали практикувати звичайно збір коштів. Такий тип акції дозволяє людям цікаво провести час і таким чином ще й допомогти комусь. Частину коштів також буде передано на будівництво гарнізонного храму. Для дітей будуть також проведені майстер-класи, – розказує Роман Дорожівський голова ГО “Галицькі леви”

В рамках акції виступатимуть дитячі колективи, місцеві виконавці, буде проведено частування традиційними стравами, виставка світлин із зони бойових дій, зразків зброї та боєприпасів та цікаві майстер-класи для дітей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...