Мед Атлант

Водій загинув, пасажир в реанімації – поліція розслідує ДТП з трактором на Калущині

Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка трапилась вчора, 16 травня, близько 18:00 години на автодорозі Н-09 Стрий – Чернівці, між селами Майдан та Боднарів Калуського району. Внаслідок аварії одна особа загинула, ще одну госпіталізували з травмами різної тяжкості.

Як встановлено правоохоронцями, 34-річний мешканець Калуського району, керуючи саморобним транспортним засобом (трактором) та рухаючись у напрямку Калуша, допустив його перекидання.

Унаслідок ДТП водій трактора помер на місці події, а пасажир отримав травму у вигляді перелому кісток черепа, перебуває в реанімації у важкому стані.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України.

Поліція Прикарпаття звертається до всіх, кому відома будь-яка інформація з приводу ДТП в Калуському районі, зокрема власників транспортних засобів, в яких є відеореєстратори, які могли зафіксувати рух трактора на даній ділянці дороги – зателефонувати на спецлінію «102».

Правоохоронці вкотре наголошують дотримуватись правил дорожнього руху, не використовувати саморобні транспортні засоби, оскільки ви наражаєте своє життя та інших громадян на небезпеку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...