Мед Атлант

Міністр оборони Полторак і глава СБУ Грицак сьогодні подали у відставку

Василь Грицак подав у відставку з посади голови Служби безпеки України. Відповідне повідомлення з’явилося сьогодні зранку на офіційній сторінці СБУ.

«Виконую обіцянку і публічно інформую: сьогодні подаю на розгляд новообраному президенту України рапорт про своє звільнення з посади голови СБУ. Також повідомляю, що у встановленому військовими статутами порядку відповідні рапорти про звільнення із займаних посад складені усіма заступниками голови СБУ та членами команди, які пліч-о-пліч зі мною встали на захист України у найважчі дні російської збройної агресії», – йдеться у зверненні Грицака.

Міністр оборони Степан Полторак теж сьогодні подав у відставку.

Його заява з’явилася 20 травня на офіційній сторінці міністра після того, як Полторак відрапортував на урочистій інавгураційній церемонії новому президенту Володимиру Зеленському.

“Честь маю”, – прокоментував заяву Полторак.

Ще минулого тижня про свою відставку заявила низка посадовців, зокрема секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов та міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Сьогодні ж в.о.міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що не подаватиме у відставку з посади очільниці МОЗ, а реформування медичної галузі триватиме.

Про це повідомляє “Укрінформ”.

“Працюємо далі. Рішення про відставку уряду залишається в компетенції прем`єр-міністра. Трансформація охорони здоров‘я продовжується, зміни вже почалися і вони успішні”, – сказала Супрун.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...