Мед Атлант

На Яремчанщині обговорили шляхи відновлення “Пласту”

21 квітня з ініціативи ГО «Інститут розвитку Яремчанського краю» проведено зустріч щодо відновлення функціонування на теренах Яремчанщини громадської організації «Пласт».

Участь у заході взяли представники «Пласту» Андрій Ребрик та Степан Корчинський, які розповіли про основні засади та принципи роботи громадської організації, етапи побудови організаційної структури і шляхи досягнення поставленої мети. Також до розмови долучилися активісти ГО «Інститут розвитку Яремчанського краю» та небайдужі жителі краю. 

Мовилося, що «Пласт» – це національна організація України, яка з раннього дитинства виховує лідерів та провідників суспільства. Це громадське об’єднання, де змалку дітей навчають бути патріотами, цінувати та поважати свою рідну Батьківщину. Водночас, «Пласт» розвиває молодь всебічно, дає безліч можливостей кожному знайти себе в тій чи іншій сфері життя, дозволяє вибрати захоплення до душі.

Сьогодні ми зібралися з метою обговорення шляхів відновлення «Пласту» на Яремчанщині. Так, свого часу він активно функціонував у нашому гірському регіоні та сприяв патріотичному вихованню молоді, але на сьогодні маємо ситуацію, що дана організація відсутня у нас. Тому зараз кожен з нас повинен максимально докласти зусиль, щоб відродити пластовий рух, підтримувати його і виховувати підростаюче покоління у національному дусі, – відзначив голова ГО «Інститут розвитку Яремчанського краю»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...