Мед Атлант

За 47 років перший капремонт: в Коломиї відкрили оновлене педіатричне відділення

У соціальних мережах мами часто жалілись  на умови в педіатричному відділенні Коломийської дитячої лікарні. Ще радянські меблі, сантехніка, опалення. За 47 років, відколи лікарню збудували, це – перший капітальний ремонт.

Про це інформує Коломийська РДА.

Ремонт розпочали з урологічного відділення лікарні.

Розпочали з ремонту урологічного відділення ЦРЛ – сьогодні маємо одне з найкращих в області. Після цього відремонтували ЛОР-відділення – тепер на його базі проходять різні обласні конференції, навчання лікарів, бо, окрім гарних умов, маємо там ще й сучасне обладнання, – розповідає голова Коломийської РДА Любомир Глушков.

Пізніше відремонтували поліклініку, яку 17 років не могли добудувати.

Далі взялися за добудову поліклініки, котру 17 років ніяк не могли добудуватися – зараз маємо один із найкращих діагностичних центрів України, адже наповнили її сучасним медичним обладнанням, вартістю 100 мільйонів гривень, щоб можна було приїжджати саме сюди, отримувати діагностику та проходити лікування, – додає Глушков.

Після цього взялися до ремонту пологового будинку: відремонтували приймальне відділення, родильно-операційний блок, два поверхи, всі палати та приступили до третього поверху.

Між цим покращили умови і в дитячій лікарні, там відремонтували приймальне відділення, та харчоблок.

Ремонт у педіатричному відділенні тривав 7 місяців.

Нагадаємо, що у Коломиї розпочали будувати приміщення для суду “з нуля”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...