Мед Атлант

В Богородчанах проводять капітальний ремонт та повну заміну систем водопостачання селища

Селищною радою Богородчан продовжуються роботи з капітального ремонту та повної заміни систем водопостачання селища.

Завершено черговий етап і проведено комплексну заміну водопровідних труб у цілому мікрорайоні «словацьких» будинків Шевченка, 7 , корпуси 1-7.  Це ще один крок для якісного та безперебійного постачання води для богородчанців, -повідомляють на сторінці Богородчанської селищної ради.

Прокладено взамін іржавих та пошкоджених труб більше 350 метрів нових поліетиленових з гарантією до 50 років. Роботи дозволять забезпечити нормальний робочий тиск води у системі, покращити якісні характеристики та уникнути втрат, які складали сотні метрів кубічних щодня.

Роботи було ускладнено тим, що сама мережа була прокладена на глибині більше 2,5 метрів під 2 пластами бетону. Додатково повідомляємо, що селищною радою профінансовано придбання матеріалів, а всі роботи виконано Богородчанським ВУВКГ, що хоч і тривало довше, але дозволило зекономити для бюджету більше 1,3 млн. грн, – йдеться в дописі.

На черговій сесії буде прийнято рішення про виділення коштів для проведення робіт з благоустрою на території мікрорайону.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...