Мед Атлант

На Івано-Франківщині оголосили підозру винуватцю смертельної ДТП

На Івано-Франківщині повідомили про підозру винуватцю ДТП, де загинув чоловік.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області. Так, здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом учинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України.
27 травня водій автомобіля “ВАЗу”, перебував у стані алкогольного сп’яніння та не мав посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії, й направлявся автодорогою в смт Перегінське Рожнятівського району. Чоловік не впорався з керуванням авто та наїхав на жителя, що косив траву.
Під час дорожньо-транспортної пригоди легковий автомобіль “ВАЗ”, під керуванням одного із місцевих жителів, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Він допустив занос автомобіля і з’їхав у кювет, де вчинив наїзд на пішохода, чоловіка, який косив траву біля однієї з АЗС. Чоловік помер на місці події, – зазначив слідчий Руслан Суботнік.
Прокуратура повідомила 28-річному порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. КК України. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...