Мед Атлант

Справу вбивства відомих коломиян ймовірно закриють. ВІДЕО

У Коломиї 27 травня знайшли мертвими відомого мецената та його дружину.

Сусіди побачили, як з будинку валить густий дим і спершу викликали рятувальників. Пожежники у будинку знайшли тіло двох людей і звернулися до поліції. 56-річна жінка була застрелена на кріслі на другому поверсі будинку. Чоловік – на першому, з раною  на грудях. Як з’ясувалося – це подружжя відомих коломиян – Михайло та Ольга Петріви.

Правоохоронці зазначають, що між подружжям виникла сварка, а тоді чоловік вбив дружину, вистріливши у неї з рушниці, що була незареєстрована. Далі чоловік підпалив одну із кімнат будинку та застрелився.

Отже, основна версія поліції – самогубство.

Напередодні загиблий прийшов до свого друга у пригніченому стані й залишив йому валізу. При цьому сказав – якщо б з ним щось сталося, документи слід віддати доньці, зазначив Олександр Бойчук, заступник начальника слідчого управління. У документах була передсмертна записка.

Не на камеру в поліції Коломиї зазначають, що пара могла конфліктувати через доньку. Справу ймовірно закриють, оскільки головний підозрюваний наклав на себе руки.

Зазначимо, що трагедія шокувала близьких. Вони не вірять у те, що сталося, припускають, що через адвокатську діяльність.

Детальніше в сюжеті “Надзвичайних новин”:

Читайте також: У Коломиї застрелили відомого мецената разом з дружиною.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...