Мед Атлант

У Франківську обговорили систему антикорупційної програми МВС України

Сьогодні, 30 травня, у Франківську відбувся круглий стіл за участю радника міністра МВС Володимира Мартиненка щодо «Реалізації антикорупційної  стратегії в системі МВС», а також щодо майбутніх парламентських виборів і готовності до них поліції.

На заході обговорили шляхи та способи боротьби з корупцією.

“Сьогодні ми зібрали усю Західну Україну. Ми запрошували також громадськість, щоб вибудувати механізм антикорупційної програми. Тут зібралися представники понад 50 організацій: нацполіції, прикордонники, міграційна служби та інші”,- розповів радник міністра.

“Я вважаю, що цей захід є важливою частиною наукової реалізації антикорупційної програми МВС”, -розповів Сергій Чернявський, проректор Національної академії внутрішніх справ України.

“Найбільшою проблемою України є корупція. Вона породжує і тіньову економіку. Ці питання потрібно опрацьовувати. Тому ми проводимо курси підвищення кваліфікації для працівників МВС. Проблемою є необізнаність з тим, що робити з корупцією. І також те, що антикорупційне законодавство постійно міняється. Тому потрібно чітко знати, що з цим роботи і як боротися”,- розповів Володимир Мартиненко.

Також Мартиненко повідомив, що Національна поліція готова по парламентських виборів і залишається нейтральною.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...