Мед Атлант

У Ворохті облаштують нове кладовище

У Ворохті облаштують нове кладовище майже на трьох гектарах землі.

30 травня Олег Гончарук, Івано-Франківської обласної держадміністрації підписав розпорядження “Про розроблення детального плану території”. У документі йдеться про земельну ділянку в урочищі Нижній Вагончик орієнтовною площею 2,9782 га. Там облаштують кладовище.

Фінансування робіт з розробки детального плану території здійснять за рахунок коштів “Селищного Комунального Підприємства”.

Після завершення проектних робіт з розробки детального плану території комунальному підприємству “Селищне Комунальне підприємство”  надати проект містобудівної документації на розгляд архітектурно-містобудівної ради управління містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації, – йдеться в розпорядженні.

Нагадуємо, питання щодо облаштування нового цвинтаря у Ворохті стоїть гостро. Так, покійників ховають у три поверхи. Кладовище розміщується на околиці селища. Ховати людей тут почалися ще сто п’ятдесять років тому. З кожним роком територія цвинтаря збільшувалась, а сьогодні не залишилось жодного вільного клаптика землі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...