Мед Атлант

Задоволення за кермом: на Франківщині відкрили перший автомобільний центр BMW преміум класу «Альянс Преміум». ФОТО

У п’ятницю, 31 травня, урочисто відкрився перший на Івано-Франківщині автомобільний центр преміум класу «Альянс Преміум».

Автоцентр реалізовуватиме автомобілі BMW та надаватиме повний спектр послуг з післяпродажного та сервісного обслуговування. Новий сучасний автосалон задовольнить клієнтів, які вже є власниками автівок BMW, чи ще планують їх придбати.

«Наша місія – це задоволення за кермом. Ми збудували перший автоцентр преміум сегменту BMW. Бренд BMW в Україні має той самий слоган, що і ми. Завдяки цьому, думаю, буде успішний результат. Центр надаватиме весь перелік послуг. Ми готові обслуговувати усі моделі BMW. У нас компанія велика, тому й відібрали найкращих спеціалістів», – зазначив Михайло Горбачов, директор «Альянс Преміум».

До слова, у Франківську навіть без автоцентру автолюбителі обирають марку BMW. Так, у минулому році тут 20 автомобілів було зареєстровано без дилера.

«Ми плануємо, що ринок преміум сегменту Івано-Франківського регіону складе близько ста автомобілів. Наша ціль – якомога більше. Ліміт сто – це тільки Івано-Франківщина. Також є сусідні регіони, які не мають преміум сегменту. Ми запрошуємо клієнтів відвідувати наш автоцентр і скористатися послугами», – додав Михайло Горбачов.

Окрім програми Trade-in, яка передбачає обмін вживаного автомобіля на новий BMW, у компанії існує глобальна програма – BPS. Концерн вбачає у продажу вживаних автомобілів велике майбутнє, розповів Ерік Бернінг, генеральний директор «АВТ Баварія Україна».

«Ще півтори – два роки тому було дуже важко робити цей бізнес легально (через податкову систему). Законодавство змінилося, і ми зразу ж почали програму продажу вживаних автомобілів – BMW Premium Selection», – зауважив Ерік Бернінг. Головна концепція така: клієнт, який купує вживаний автомобіль, відчуває таке саме ставлення, як і той, що купує нову машину BMW. Усі автомобілі, що продаються за програмою BPS, мають гарантію, ті самі умови фінансування та перевіряються за кількома десятками пунктів. Також можна оформити всі документи в одному місці.

«Ми були першим преміум брендом в Україні, який серйозно поставився до цього бізнесу. Минулого року ми запустили цей проект у Києві. Одразу було помітно, що клієнти люблять високий рівень обслуговування. Минулого року 20 % нових автомобілів було продано клієнтам, які здали свої старі машини», – додав Ерік Бернінг.

На поціновувачів мотоциклів також чекає сюрприз. Адже марка BMW Motorrad була дуже успішна минулого року, це був рекордний рік з продажу мотоциклів. Так, здійснилася мрія 167 мотолюбителів. «Ринок існує. Коли я питаю клієнтів, де вони їздять на мотоциклах в Україні, більшість відповідають – ми їдемо на вихідні до Карпат», – розповів Ерік Бернінг. Наразі тільки розпочали перемовини, як організувати продаж мотоциклів у «Альянс Преміум».

Ще один нюанс: BMW – перші, хто привіз в Україну електромобілі. Наша країна нині на 5 місці у світі за темпами росту електромобілів.

«У нас є  електромобілі. Найближчим часом будемо мати нову модель – новий Х3. Я впевнений, що з цими новими продуктами ми будемо дуже успішними і одного дня ми почнемо їх і тут продавати», – підкреслив Олександр Тимофєєв, голова правління «АВТ Баварія Україна». Що ж до Івано-Франківська, то необхідно виконати певні умови, адже для цього потрібні спеціальні інструменти та обладнання. Олександр Тимофєєв впевнений, що це станеться незабаром, адже Франківськ – прогресивне місто.

Що ж до тест-драйву, така послуга також буде в автоцентрі. Уже замовили марки Х3 та Х5. Можливо, у тестовій лінії з’явиться і Х7. До слова, у компанії багато запитів саме на останню модель.

Сервісний центр BMW оснащений сучасними підйомниками. Для вашої автівки тут проведуть гарантійне, післягарантійне і планове обслуговування, а також всі види технічних, малярних робіт та ремонту відповідно до стандартів BMW.

Салон вміщатиме 6 автомобілів. Для клієнтів представлений широкий асортимент товару. Кожен зможе вибрати ту автівку, яку бажає. Окремо є відділ продажу. Свій вибір клієнт зможе переглянути на моніторі. Наступний крок – віртуальна реальність, над цим в автоцентрі зараз працюють. Покупці також зможуть провести час у зоні відпочинку й придбати стильні аксесуари та одяг з атрибутикою BMW. Зустрічатимуть автівку в комфортній сервісній зоні.

Клієнтів чекають за адресою: Калуське шосе, 2 К, м. Івано-Франківськ. Телефон:+38 (0342) 74 45 00.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...