Мед Атлант

#На_шапку відкриває новий концертний сезон задля допомоги онкохворим діткам

Благодійний проект #На_шапку повідомив про відкриття нового концертного сезону. Завдяки музиці волонтери й надалі збиратимуть кошти на підтримку маленьких пацієнтів Онкогематологічного відділення Франківської обласної дитячої лікарні.

“Цього року у нас нова локація і багато планів та творчих задумів. А саме – серія концертів в атмосферному і затишному місці – Палаці Потоцьких”, – написала у мережі волонтерка Людмила Лінник.

Перший концерт заплановано на 20 червня (четвер). Наступні концерти відбуватимуться 4 та 18 липня, 1, 15 та 29 серпня, і 5 та 19 вересня.

#На_шапку – це не лише концерти. Наша мета – творити затишне середовище, де можна поспілкуватися, провести гарно час разом з родиною, знайти однодумців та зробити добро, – кажуть організатори. – Ми запрошуємо до співпраці виконавців та музичні гурти! Лише дві умови – живий звук, без використання фонограм та репертуар НЕ мовою країни, з якою у нас війна. Також запрошуємо майстринь та майстрів для проведення майстер-класів. Охочих організувати ярмарок домашніх солодощів тощо. Будемо раді, якщо під час наших заходів відбуватимуться благодійні майстер-класи, ярмарки, лотереї чи інші атракції. З пропозиціями просимо писати Леся Качурова або Людмила Лінник Yuliya Bavolyak Nina Keyvan

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...