Мед Атлант

Дівчина з Калущини грає головну роль у шоу в Лас-Вегасі

Цілеспрямованість і наполегливість танцівниці з села Вістова Калуського району Ілони Федорко принесли їй чимало досягнень. Вона — чемпіонка світу із сучасного танцю, фіналістка телепроекту «Танцюють всі-9» та викладачка школи Влада Ями в Івано-Франківську.

Зараз дівчина майже рік перебуває в Лас-Вегасі, де виконує головну роль в популярному шоу «Селестія» Про подробиці проєкту танцівниця розповіла в інтерв’ю «Вікнам».

Шоу «Селестія» — одне з найпопулярніших і наймасштабніших у Лас-Вегасі, над яким працюють продюсери телепроєкту «Америка має талант» та команда авторитетних людей, які займаються різними розважальними телевізійними шоу зі всього світу. Дійство відбувається у спеціально зведеному наметі площею 30 тис. квадратних футів, у якому задіяні більше двох десятків артистів з різних країн.

Ілона Федорко виконує головну роль у шоу, в якому грає «космічну» дівчинку – Селестію. Танцівниця розповідає:

“Ця роль фактично була написана для мене. Вона не має жодних протопипів і аналогів. Головний режисер, побачивши мене в іншому проєкті, захотів створити цікаве дійство навколо мене. Моя героїня Селестія – з іншої планети і створена із зірок. Своє тепло вона віддає кожному з людей, які дають їй певний досвід”.

Ілона розповідає, що на сцені не тільки дотримується певного сценарію, але й часто імпровізує. Проте головне завдання – проявити себе як актриса і танцівниця:

“На сцені я часто додаю щось своє, тому, що так відчуваю і так живу. Кожен рух для мене не випадковий.Проявляю себе і як актриса, і як танцівниця. Не скажу, що мені певна роль далася важче, а інша – легше. Обидві ролі для мене єдине ціле, адже коли ти виходиш на сцену, передусім ти артист, і не важливо чи ти танцівник, чи актриса”.

Дівчина каже, що схожа характером зі своєю героїнею, адже обидві — сильні натури і прагнуть змінити світ на краще. А щоб краще відчути свою героїню навіть пофарбувала волосся у синій колір.

Шоу для Ілони Федорко є не тільки ковтком свіжого повітря, але й отриманням нового досвіду:

“Окрім танців, артистичних навиків, я виконували й акробатичні елементи в повітрі. Відверто скажу, що досвід отримала колосальний”.

Проєкт глядачі Лас-Вегасу сприймають позитивно. Проте публіка дещо відрізняється від української, каже Ілона Федорко.

“Глядач тут більш відкритий, порівняно з українцями. Адже тут люди без комплексів. Енергетика в залі завжди потужна і мене це заряджає, відповідно я також завжди віддаю емоції своєму глядачеві”.

Напружений графік і постійні виступи – саме так можна описати будні талановитої танцівниці:

“Вільного часу практично немає. Зазвичай у мене один вихідний, впродовж якого я не встигаю відпочити, хіба зробити якісь побутові речі. А так, то активно працюю, щодня відбувається по два шоу в день”.

Космічна краса, артистизм, мистецтво танцю, акробатики і жива музика. Все це може побачити більше ніж за годину глядач шоу «Селестії».

Танцівниця зазначає, що її творча діяльність забирає багато сил і енергії, проте безцінний досвід, знайомство з новими цікавими людьми і можливість бути собою на сцені не дають думати про втому:

“Зараз всі мої будні і свята пов`язані з шоу, але так навіть краще ,адже немає часу для негативних думок і ностальгії. Мені до вподоби жити в такому ритмі і бути максимально активною”.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...