Мед Атлант

У Карпатах травмувалися двоє туристів

Учора, 8 червня, у Карпатах під час проходження туристичного маршруту травмувалися двоє туристів.

Про це інформує Управління ДСНС в Івано-Франківській області. Так, 8 червня о 14:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення від групи туристів. Група складалася з 20 осіб, приїхали з Вінниці.  Туристи сходили маршрутом гори Мала Говерла. Вони повідомили рятувальникам про те що, житель с. Ясінь, Закарпатської області травмував ногу, отож потрібна допомога в його транспортуванні.

О 15:45 до місця виїхали рятувальники. О 17:45 вони прибули та транспортували чоловіка до підніжжя гори, де на нього чекав автобус та учасники групи.

На тій же горі перебувала ще одна травмована туристка, жителька села Олександрія Рівненської області. Жінка здійснювала сходження в складі групи туристів (17 чоловік, жителі Рівненської області), де і травмувала ногу.

О 16:30 год. до місця надання допомоги виїхали рятувальники з Ворохти. О 19:10 вони прибули до місця події, наклали шину на ногу травмованої та о 21:55 за допомогою нош транспортували її до підніжжя гори, де передали медикам. Туристку направлено до Яремчанської міської лікарні.

Читайте також: На Івано-Франківщині рятувальники надали допомогу двом туристам.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...