Мед Атлант

На Тлумаччині відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

У селі Нижнів Тлумацького району відкрил новий спортивний майданчика зі штучним покриттям.

З цією подією жителів придністровського села приїхали привітати керівник відділу олімпійських видів спорту в Міністерства молоді та спорту України, видатний український спортсмен, штовхальник ядра, срібний призер Чемпіонату Європи  1994 року Роман Вірастюк, депутати обласної та районної рад. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської ОДА.

Відкриття спортивних майданчиків є знаковою подією для Нижнева. Чимало юнаків та дівчат села проявили себе у різних видах спорту. Молодь бере актину участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їй ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допоможе юним спортсменам у професійному рості, – йдеться в дописі.

Будівельні роботи із облаштування майданчика здійснювалися за рахунок коштів державного, обласного, районного бюджетів та бюджету Нижнівської сільської ради. Загальна вартість робіт склала 950 тис. грн.

Відразу після урочистого відкриття відбувся і перший спортивний захід – мініфутбольний турнір серед місцевих дитячих команд. Переможці та призери турніру отримали в подарунок футбольні м’ячі від керівника відділу олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України Романа Вірастюка та заступника голови районної ради Василя Гнатюка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...