Мед Атлант

DZIDZIO запрошує на масштабний танцювальний фестиваль Underhill

Відомий український гурт DZIDZIO запрошує всіх охочих приєднатися до найголовнішої події цього літа – UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO вже давно стали крилатими, а драйвові та позитивні пісні та відео мають шанувальників по всьому світу!

DZIDZIO – мегапопулярний український гурт, що був створений в місті Новояворівськ Львівської області 2009 року за підтримки Кузьми Скрябіна. Гурту DZIDZIO вдалося сколихнути український шоу-бізнес своєю ні на кого не схожою творчістю.

 

А вже на цих вихідних епатажний гурт запалюватиме в місці, де танцюють вдень  та вночі:

Агов, друзі! DZIDZIO вже пакує валізи на Underhill!
Це буде щось неймовірне і дійсно видовищне. Готуємось виконувати для вас улюблені літні хіти та заряджатися енергією поп-музики. Зустрінемось незабаром!

Агов, друзі! DZIDZIO вже пакує валізи на Underhill!Це буде щось неймовірне і дійсно видовищне. Готуємось виконувати для вас улюблені літні хіти та заряджатися енергією поп-музики. Зустрінемось незабаром!

Опубліковано UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL Середа, 5 червня 2019 р.

Найпопулярнішими композиціями гурту, за статистикою Youtube, стали: «Павук», «Каділак», «Я і Сара», «Я їду до мами», «Сусіди» і «Василина». Ви вже готові підспівувати запальним хітам DZIDZIO на UnderHill music festival?

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...