Мед Атлант

У Франківську триває Open Business Space «Франківськ бізнесовий: туризм, ІТ чи промисловість?». ВІДЕО

Сьогодні, 12 червня, у Франківську відбувається форум Open Business Space «Франківськ бізнесовий: туризм, ІТ чи промисловість?».

Організатор заходу – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, оснований на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business.

У форматі Open Business Space підприємці мають можливість обговорити важливі для них питання в напрямку розвитку бізнесу у Франківську. Ми генеруємо план дій, як будемо розвивати бізнес в нашому місті найближчий рік-два. Наша мета – створити площадку для підприємців, на якій вони зможуть генерувати свої ідеї, обмінюватися досвідом та знаходити нові контакти, – розповіла Христина Савуляк, керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу у місті Івано-Франківську, заснованого на базі Клубу Ділових Людей України.

OPEN BUSINESS SPACE TМ – це проект для власників бізнесу, відкритих до інновацій, які не бояться змін та викликів, «інтеграційний майданчик» для обміну ідеями та пошуку рішень, найважливішим результатом якого є розуміння, як діяти далі та на кого розраховувати в пошуках та втіленні ідей/проектів.

Формат OPEN SPACE TECHNOLOGY, який є основою зустрічі, використовують IBM, NASA та розробники Вікіпедії, сотні інших комерційних та громадських організацій практично в усіх куточках світу. Він відрізняється від відомих нам тренінгів, семінарів, форумів та конференцій передовсім самоорганізацією та інтерактивним простором без регламенту і менторства. Технологія «Відкритий Простір» передбачає формування програми самими учасниками на початку зустрічі, тому темою обговорень є питання, актуальні тут і зараз.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...