Мед Атлант

Море драйву та 15 тисяч людей: як пройшов перший день фестивалю UNDERHILL. ВІДЕО

Вчора, 15 червня, в селі Підгір’я Богородчанського району Івано-Франківської області стартував фестиваль UNDERHILL.

Ще з самого ранку десятки людей ставали в чергу за перепустками. Дійство розпочалось з грандіозного авіашоу, яке тривало декілька годин.

https://www.facebook.com/underhill.dance/videos/628408791014626/

Першою зіркою, яка відкривала фестиваль, стала Mamarika. Хоча вона виступала першою і сонце на вулиці шалено пекло, їй вдалося запалити публіку.

Приємним сюрпризом для кожної зірки, яка приїхала на фестиваль, стали подарунки без яких зі сцени не сходив ніхто. Подарунком для Mamarіka став квиток на майбутній фестиваль UNDERHILL 2020, який одночасно анонсував повторне проведення цього фестивалю через рік.

Наступною зіркою, яка розігрівала публіку після відомої виконавиці, став улюбленець всієї жіночої половини фестивалю, та не тільки, Ivan Navi.

Разом з Ivan Navi пісню співали тисячі людей, які прийшли на фестиваль. Подарунком для української зірки став політ на повітряній кулі. Це було неочікувано і трохи страшно для артиста, оскільки він боїться висоти. Поки всі готувалися до неймовірного польоту з прямим включенням з кулі, зірку підняли в кошку від кулі на будівельному крані.

 

В перерві між всіма виступами глядачів розважали київські танцюристи.

Третьою зіркою цього шаленого дня став мегапопулярний DZIDZIO – любимчик всіх вікових категорій українців. На сцені гурт не тільки виконував свої відомі хіти, але й також вони ділилися деталями своєї творчої діяльності. Зокрема соліст гурту Михайло Хома повідомив, що їхній фільм “Перший раз” відібрали до показу в кінотеатрах Японії. Також скоро на екранах покажуть нове творіння Хоми – серіал “Відморожений”.

Саме після виступу епатажного гурту сталося те, чого публіка очікувала чи не найбільше. На Прикарпаття приїхала “королева ночі” – Оля Полякова. Разом з балетом у відвертих костюмах неймовірна блондинка задала настрій гостям UNDERHILL не тільки на час виступу, але й зарядила їх енергією відриватися до самого ранку. В якості подарунку Поляковій подарували півтори тисячі троянд.

Після виступу відомої співачки ведучий фестивалю повідомив про те, що цей день став для України історично важливими. Україна вперше виграла молодіжний чемпіонат світу з футболу. 15 тисяч людей вигукували хором “Україна” та тішилися за перемогу наших спортсменів.

Приємним та несподіваним сюрпризом стала поява на сцені Тоні Матвієнко. Відома українська виконавиця акапельно виконала “Ой у вишневому саду”.

Попри технічні неполадки і довгий час очікування близько 22:20 години на сцену вийшов гурт, який мав на меті справді “розірвати” цей фестиваль на шматки. На сцену найкрутішого фестивалю цього літа вийшов гурт “Mozgi”.

На початку виступу через перенавантаження не витримала апаратура, але поломку швидко полагодили. Оскільки музики не було, люди почали самі співати українську пісню “Червона рута”. З-за куліс Олексій Потапенко підтримував людей та співав разом з усіма.

Під час виступу людям передавали багато різного реквізиту, щоб їм було ще веселіше. Також учасники гурту подарували випадковим глядачам багато футболок та кепок від гурту.

Після закінчення виступів на сцені “UNDER DAY” відбулось відкриття нічної локації. Над сценою розривалися сотні салютів, сяяння яких було видно та чутно далеко за межами проведення фестивалю.

Шалені танці були до самого ранку і вже після кількох годин відпочинку розпочнеться другий день неймовірного фестивалю UNDERHILL.

Це було яскраво, неймовірно та вражаюче! Ми залишаємось танцювати до ранку, а вас чекаємо наступного дня на новий Underday!

Опубліковано UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL Субота, 15 червня 2019 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...