Мед Атлант

Хто такий Олексій Петечел, який на окрузі №83 в Івано-Франківську представлятиме партію Петра Порошенка

Олексій Петечел, кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №83 (м. Івано-Франківськ) від політичної партії Петра Порошенка “Європейська солідарність”.

Олексій Петечел, член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, який на цьогорічних парламентських виборах буде змагатися за депутатський мандат від партії Петра Порошенка «Європейська солідарність». Науковець, викладач, юрист, інтелектуал, батько двох дітей.

Представити кандидатів від «Європейської солідарності» до Івано-Франківська прибув п’ятий президент України Петро Олексійович Порошенко. Серед інших, він представив громадськості та партійному активові й Олексія Юрійовича Петечела, якого «ЄС» висунула кандидатом по одномандатному мажоритарному окрузі № 83 (м. Івано-Франківськ).

Ми вирішили з’ясувати, хто такий Олексій Петечел і чим він займається.

Отож з офіційної автобіографії кандидата стає відомо, що він народився у 1982 році у місті Івано-Франківську.

Ріс у мікрорайоні «Гірка» та навчався у школі №16, яку закінчив із золотою медаллю. У 2004 році закінчив з відзнакою Прикарпатський національний університет (спеціальність «правознавство») й у тому ж році вступив до аспірантури, яку закінчив у 2007 році.

Із 2006 року і до цього часу викладає в Прикарпатському національному університеті, кандидат юридичних наук, доцент кафедри Кримінального права.

Викладаючи в університеті, Олексій Петечел став автором численних наукових праць та монографій. Окрім цього, кандидат також працює юристом, надаючи послуги у сфері права, тому є не тільки теоретиком, але й практиком.

У 2015 році Олексія Петечела було обрано членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, куди він входить і до цього часу.

Олексій Юрійович одружений, виховує двох дітей, які теж навчаються у школі №16.

У своїй офіційній програмі, кандидат вказує, що повністю підтримує зовнішню політику Петра Порошенка, яка спрямована на вступ України до Європейського союзу та оборонного блоку НАТО.

Олексій Петечел вважає, що на місце в парламенті заслуговують виключно високоосвічені нескомпроментовані політики, які там займатимуться написанням якісних законів, що допомагатимуть нашій Державі розвиватись у проєвропейському напрямку. На його думку, у Верховній раді зовсім не місце людям, яких лобіюють і підтримують олігархи, або тим людям, які балотуються до парламенту виключно задля своїх бізнес-інтересів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...