Мед Атлант

На Івано-Франківщині донька російського біженця та ветерана АТО бореться з важкою хворобою

Олег Бутусін, російський біженець, який у складі добровольчого підрозділу “Правий сектор” у 2014-2015 роках брав активну участь у захисті територіальної цілісності України від російського агресора на сході України, просить про допомогу у небайдужих.

Про це повідомив у соцмережі голова Спілки учасників АТО Калущини Олександр Соколовський.

У 14-річної доньки Олега Бутусіна Анни медики виявили “розсіяний склероз”.

Лікування цієї хвороби дороговартісне і потребує постійної хорошої реабілітаційної підтримки. Усім небайдужим хто має змогу допомогти, до уваги банківська картка ПриватБанку 5168 7574 0103 1283 Бутусін Олег Леонідович, – написав Соколовський.

Родина біженця зараз мешкає на Івано-Франківщині.

Хвороба у дівчинки відступила, але за прогнозами медиків до нового спалаху слід готуватися від 3 місяців до 5 років. Щоб врятувати дитину, чоловік продає автівку, мінітрактор та будинок.

“Болезнь отступила, но не сдалась. По словам врачей, до новой “атаки” у нас есть от трёх месяцев до пяти лет. За предыдущие два месяца наш семейный бюджет ушел в большие “минуса”. Предлагаю к продаже участок в Можайском районе Подмосковья, автомобиль праворульный регистрации РФ, японский минитрактор с фрезой и роторной косилкой. Пишите в личку, кому интересно. Берегите близких!” – написав Бутусін.

Читайте також: У прикарпатця за кордоном відмовили нирки: потрібна допомога.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...