Мед Атлант

В Погоні відбувся десятий з’їзд Апостольства Доброї Смерті

22-23 червня 2019 р. Б. в Монастирі Успіння Матері Божої ЧСВВ с. Погоня відбувся Х з’їзд Апостольства Доброї Смерті та святкування 20-річчя відновлення АДС при храмі Царя Христа м. Івано-Франківськ.

Протягом двох днів програма Х з’їзду Апостольства Доброї Смерті охоплювала: молитви на Вервиці, розповіді учасників про діяльність товариства, нагородження апостолян, вручення посвідчень новим членам Апостольства Доброї Смерті. Про це повідомляють на сторінці Тисменицької районної ради.

Крім того, для всіх присутніх, під відкритим небом відбулася прем’єра фільму «З Богородицею до Неба» та концерт-шоу «З Ісусом по дорозі» за участі: Володимира Хозінського, вокального тріо «Жива вода», вокально-інструментального ансамблю «Гроно Любові», Івано-Франківської балетної школи та ін. По закінченні концерту розігрувалися різні призи, а зокрема, головний приз – безкоштовна поїздка до Меджугор’я.

Упродовж ночі у храмах тривали нічні чування.

У неділю, 23 червня, відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив владика Володимир Війтишин, архиєпископ і митрополит Івано-Франківський, у співслужінні з ігуменом монастиря Успіння Матері Божої ЧСВВ с. Погоня о. Никодимом Гуралюком та численного духовенства.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...