Мед Атлант

«Прикарпаття»: підсумки сезону 2018-2019. ФОТО

У другій частині статистичних підсумків сезону 2018/19 тренери та гравці підбивають індивідуальні показники гравців “Прикарпаття” – зіграні матчі (основа та заміни), проведені хвилини, а також попередження та вилучення.

Загалом до цьогорічної заявки івано-франківської команди було внесено прізвища 29 футболістів – чотирьох воротарів і 25 польових гравців.

В усіх 28 зіграних поєдинках (27 ігор у чемпіонаті Першої ліги та один матч в Кубку України) взяв участь лише один гравець – Ярослав Конкольняк, який 26 матчів розпочинав у стартовому складі, а ще у двох – виходив на заміну. Через дискваліфікації лише два поєдинки у минулому сезоні пропустив Богдан Оринчак, причому усі 26 ігор він зіграв в “основі”. У 25 матчах кольори Команди рідного краю захищали Роман Борисевич і Роман Дитко, – повідомляється на офіційному сайті команди “Прикарпаття”.

По 24 матчі провели захисники Петро Ковальчук, Віктор Данищук і Микола Квасний. 23 поєдинки у Володимира Боришкевича, 22 – в Ореста Януша, який найчастіше з усіх – 19 разів виходив на заміну. 21 матч провів Василь Цюцюра. Найбільше серед воротарів відіграв Андрій Новак (11 ігор), а його колеги по амплуа Іван Піцан та Остап Вульчин провели на дві гри менше.

За кількістю ігрового часу, проведеного на футбольному полі, також лідирує Ярослав Конкольняк – 2256 хвилин. Два гравці “основи” Богдан Оринчак і Петро Ковальчук відіграли 2118 та 2102 хвилин відповідно. Трохи менше двох тисяч хвилин на полі Віктор Данищук (1960) і Роман Борисевич (1954). Далі за цим показником йдуть захисники Василь Француз (1457) і Микола Квасний (1446).

Одразу 23 гравці “Прикарпаття” у минулому сезоні отримували попередження. Найбільше – 11 жовтих карток у пасиві Василя Француза. По 8 “гірчичників” побачили перед собою Петро Ковальчук, Роман Борисевич, Василь Цюцюра і Богдан Оринчак. 7 попереджень за сезон у Данищука, Боришкевича, Бочкура, Барчука і Худобяка, по 4 – у Яневича і Дитка, по три картки – у Бойка і Вульчина.

В одній грі одразу дев’ять івано-франківських футболістів отримували попередження – у виїзному матчі 2-го туру з “Інгульцем”. А поєдинок 19-го туру Першої ліги у Ковалівці гості взагалі завершували увісьмох – по два попередження у цій грі “заробили” Ковальчук і Квасний, а Кузьмин за грубу гру отримав пряму червону картку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...