Мед Атлант

Глава Інституту національної пам’яті Володимиром В’ятрович підтримав в Івано-Франківську кандидата від Петра Порошенка Олексія Петечела

Сьогодні, 2 червня, Івано-Франківськ відвідав директор Інституту національної пам’яті Володимиром В’ятрович.

Про це інформує Правда.іф. 

Я є членом команди «Європейська Солідарність» і моє завдання – зустрічатися з людьми і говорити про ситуацію, у якій зараз опинилася Україна, в першу чергу про загрозу російського реваншу. Переконаний, що стримати цей можливий російський реванш можливо тим людям, які є в команді «Європейської Солідарності», – коментує Володимир В’ятрович.

Тут є люди, з якими я протягом п’яти років працював на посаді керівника Інституту національної пам’яті, є молоді люди, які мають досвід чи то воїнів, чи волонтерів, люди, які працювали у різноманітних сферах. І це та проукраїнська та проєвропейська політична сила, яка з одного боку зможе зупинити російський реванш, а з іншого – продовжити наш український наступ. Молода кров у політиці потрібна, власне, для нової свіжої енергії, для того, аби додати динаміки тим чи іншим процесам, – каже глава Інституту.

Парламент, який зараз уже завершує свою каденцію, на 70% був оновленим і мені здається, що саме за рахунок цього багато чого вдалося досягти. Але саме комбінація досвіду і свіжої енергії може бути запорукою успіху цього Парламенту і цим двом критеріям найкраще відповідає саме «Європейська Солідарність». Коли я говорю про нових людей, які йдуть в Парламент і можуть додати цієї свіжої енергії, серед них має бути і Олексій Петечел, який буде достойно представляти Івано-Франківськ, і буде корисним і для міста, і для країни, – сказав Володимир В’ятрович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...