Мед Атлант

“Вважаємо за необхідне вибачитися за негідну поведінку одного з учасників” – в міській асоціації зробили заяву щодо бійки між атовцями

Цими вихідними завдяки учаснику бойових дій з Івано-Франківська вдалося запобігти автомобільній трагедії, – ідеться на сторінці Міської асоціації учасників АТО.

Далі текст заяви:

“Події розвивались у районному центрі. Нетверезий працівник поліції здійснив наїзд на людину, після чого скоїв ДТП і почав втікати з місця події. Наші хлопці взялися наздоганяти порушника і паралельно зателефонували на 102. У Ланчині п’яний поліцейський звернув на територію місцевої лікарні, де хлопцям вдалося його заблокувати і затримати. Під час цього нетверезий пасажир, який виявився також АТОвцем почав розпускати руки, на що зреагував наш Ростислав, учасник бойових дій і зробив йому чоловіче, фізичне зауваження. Коли приїхав наряд поліції на правопорушників склали протокол. Далі справа за слідством.

Хочемо наголосити, що п’яний водій на дорозі це потенційний вбивця! І ми гостро засуджуємо той факт, що АТОвець пасажир замість того, щоб запобігти став співучасником злочину. Статус убд не надає окремих привілеїв тим паче у ситуації, яка є небезпечною для оточуючих і суспільства загалом.

Вважаємо за необхідне вибачитись перед громадськістю за негідну поведінку одного із учасників і застерегти інших побратимів від подібних вчинків та дій!

Учасник АТО для суспільства є еталоном справедливості, гідності і честі! Він Захисник, а не порушник.

За нашою перевіреною інформацією п’яного поліцейського уже звільнили з лав Поліції, за що окрема подяка керівництву. Також надіємось, що він постане перед судом і понесе суворе покарання за свої незаконні дії. А наші бійці розберуться між собою пізніше, як годиться побратимам!

Кожен зробить відповідні висновки і не допустить подібних ситуацій у майбутньому! Безпека громадян понад усе!

У зв’язку із тим, що в машині, яка переслідувала порушників був один із кандидатів у ВР просимо не політизувати ситуацію. Це громадянський обов’язок кожного.

З повагою!”

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...