Мед Атлант

У Калуші капітально відремонтували дитячу лікарню. ФОТО/ВІДЕО

У Калуській дитячій лікарні зробили довгоочікуваний капітальний ремонт.

Наразі осучаснили поки що третій поверх, де лікуються діти від трьох до 18-ти років. Це була найгірша частина лікарні, яка впродовж 13-ти років очікувала на ремонт.

За словами в. о. головного лікаря Калуської ЦРЛ Івана Красійчука, на оновлення приміщення за сприяння депутатів міської ради було виділено з бюджету 1 млн 100 тис. гривень, з благодійного фонду “Здоров’я Прикарпаття” — 400 тис. гривень. Меценат Василь Дзундза посприяв ремонту на 25 тис. гривень, оплативши ремонт однієї палати, інформують “Вікна”.

Ремонт лікарні тривав упродовж трьох місяців.

За цей час у відділі поміняли вікна, двері, підлогу, сантехніку, придбали нові меблі. Над інтер’єром старанно попрацювали дизайнери. У палатах можна побачити нові тумбочки, шафи, стільці. Окрім того, оновлено маніпуляційну, сестринську, облаштовано санітарну кімнату, – розповідає головна лікарка дитячої лікарні Ольга Герасимчук.

Іван Красійчук також задоволений приємними змінами у відділенні:

На жаль, довго ми цього чекали. Але, зважаючи на результати, це справді було варте очікування. Відтепер все нове і сучасне в палатах, неначе заходиш у новий дім, – додає Красійчук.

Міський голова Ігор Матвійчук зазначив, що будуть ремонтувати й другий поверх, проте це буде вже з наступного року. Адже цьогоріч чимало коштів треба спрямувати на подолання наслідків стихії, яка пронеслася містом у травні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...