Мед Атлант

Прикарпатці зможуть отримати свої паспорти навіть у день виборів

Усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківщини працюватимуть у регламентному режимі в суботу 20 липня, а також у черговому режимі в неділю 21 липня.

Додаткові робочі дні були встановлені для того, щоб кожен громадянин мав можливість реалізувати своє виборче право у голосуванні на позачергових виборах народних депутатів України. Таким чином буде забезпечено видачу готових документів тим людям, які оформили паспорт у формі ID-картки і очікують на його отримання. Про це повідомляють на сторінці УДМС.

Так само у переддень і в день проведення позачергових виборів працюватимуть Центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» в Івано-Франківську, Центри надання адміністративних послуг в Івано-Франківську, Калуші, Надвірній. Громадяни, які оформляли у цих центрах ID-картку, теж зможуть отримати готовий документ. Переглянути стан виготовлення документа можна вже зараз, скориставшись електронним сервісом «Перевірка стану оформлення документів» на офіційному веб-сайті ДМС України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...