Мед Атлант

ГО «Vita Deo» провела зустріч із людьми з особливими потребами

Вчора, 24 липня, в Народному домі Брошнів-Осади представники громадської організації «Vita deo спільно із БО БФ «Серце Марії» за підтримки очільника Брошнів-Осадської ОТГ Назарія Іваніва організували зустріч з молоддю з особливими потребами Рожнятівського району.

Соціальне таксі Брошнів-Осадської ОТГ безоплатно доставило учасників заходу. Таку зустріч молодіжний центр організовує уже вдруге, оскільки молодим людям з особливими фізичними потребами таке спілкування додає неабиякого оптимізму і завзяття. 

Зустріч розпочали із молитви та благословення о.Олега Ангельчука. Голова БО БФ «Серце Марії» Любов Гультайчук ознайомила всіх присутніх із діяльністю молодіжного центру та подякувала усім, хто завітав на захід.

У приміщенні молодіжного центру панувала невимушена, позитивна і доброзичлива атмосфера. Учасники зустрічі розмовляли про наболіле, згадували цікаві історії, ділилися досвідом, розповідали про улюблені і захоплюючі заняття, про успіхи і невдачі. А також усі гості заходу взяли участь у цікавих іграх, виконували інтригуючі завдання. 

Соціалізація молоді з обмеженими можливостями, це шанс для них реалізувати себе в житті.
Це також згуртовує батьків, вони не відчувають себе самотніми у подоланні життєвих труднощів, обмінюються та збагачуються новими знаннями та ідеями.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...