Мед Атлант

Епатажна українська співачка стане учасницею «Танців з зірками»

Cьогодні стали відомі імена нових учасників «Танців з зірками». Серед них – новий темпераментний та гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем, який є засновником та співвласником кількох закладів, зокрема ресторану та готельно-ресторанного комплексу, а також епатажна і яскрава артистка MARUV. Її «вибухові» концертні постановки й неординарні образи залишаються найбільш обговорюваними у всьому українському шоу-бізнесі.

Про це повідомляється на сайті 1+1.

Спершу #танціззіркамиchallenge від магічного дискоболу прийняв Даніель, який у своєму відео заінтригував прихильників, хто з українських артистів може стати наступним. У думках ведучого промайнули образи танцюючих співачок.

Вже після глядачам стало відомо, що головний символ вибухового сезону прикотився до співачки MARUV, яка готова була прийняти естафету й пообіцяла всім зустрітися на паркеті. Артистка передала естафету популярному співаку Поліграф Шарікоff, більш відомого як Серьога, олімпійській чемпіонці з художньої гімнастикиАнні Різатдіновій та учаснику гурту «Время и Стекло» и MOZGI та тренеру «Голосу. Діти» Позитиву.

Нагадаємо, прем’єра нового вибухового сезону запланована на 25 серпня. #танціззіркамиchallenge вже встигли прийняти ведучий каналу 1+1 та шоумен Володимир Остапчук, чарівна принцеса комедії, акторка «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам за комедією «Свінгери», народна улюблениця Надія Матвєєва та й зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копала» та «Кріпосна» – Олексій Яровенко та Ксенія Мішина.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...