Мед Атлант

У Франківську затримали серійну магазинну крадійку

Жінка зухвало здійснювала крадіжки товарів із супермаркету та швидко покидала місце злочину. Цього разу задуманому, завадили поліцейські охорони, які миттєво відреагували на повідомлення та затримали жінку.

Про це повідомляє Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Близько 14:00 години дня на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину по вулиці Тичини.

Негайно на об’єкт прибув наряд групи реагування Управління поліції охорони в Івано-Франківській області. Працівники даного закладу вказали поліцейським на жінку, яка здійснила крадіжку та намагалася покинути місце злочину.

У ході перевірки було встановлено, що жінка уже неодноразово здійснювала крадіжки з даного магазину. Цього разу сума збитків становила 655 гривень, а попередньої 1065 гривень, які зафіксували камери спостереження.

Затримана назвалася місцевою жителькою 1965 року народження. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського ВП для уточнення даних особи та винесення відповідного процесуального рішення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...