Мед Атлант

У Франківську триває комплексне оновлення міського озера. ВІДЕО

Територія міського озера змінюється до невпізнання. Зараз завершують брукування пішохідних доріжок, готова основа для ведодоріжки та під поліуретан для бігових. Також частково встановили опори під вуличне освітлення, нові вуличні меблі. Чудовим доповненням до благоустрою стануть газони. Саме почали влаштовувати спеціальну «подушку» для трави. Додатково висадять молоді дерева.

Про це повідомляє “Вісник міського голови“.

Директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак розповів, що реконструкції території міського озера – масштабний проєкт. І з ним були певні проблеми, які зрештою стали причиною затримки робіт. Але це позаду і тепер ремонт триває за планом. Варто зауважити, що доповнять проєкт реконструкції оновлені споруди – станція для моржів та човнова станції. Крім того, почали капітально ремонтувати старий пірс, який матиме абсолютно інший вигляд.

«Сьогодні провели чергову виїзну нараду. Цей проєкт – один з викликів, за які взялось місто. Завдання дійсно складне і вартісне. Але після реконструкції озеро стане ще однією атракцією для містян та туристів. Ми комплексно взялись ремонтувати територію, аби результат був дійсно помітним», – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...