Мед Атлант

10 років творчості: наприкінці осені у Франківську з новою програмою виступить Джамала

24 листопада у Франківську, в кіно-концертному залі «АРЕНА-ЦЕНТР», відома співачка Джамала представить свою нову концертну програму. Джамала святкує десятиріччя творчої діяльності.

Україна любить Джамалу – і справа не в тому, що вона брала участь в «Євробаченні», гідно представила нашу країну на сцені міжнародного конкурсу і повернулася з перемогою. Це лише один з етапів її творчості, який ми запам’ятали завдяки пісні «1944». Народна артистка заслужила любов неймовірним голосом, щирістю та емоційністю, яким позаздрять більшість її колег по сцені.

Що треба знати про Джамалу перед її виступом у Івано-Франківську?

Десять років на сцені. У 2009 році на міжнародному конкурсі «Нова хвиля» народилася нова музична зірка на ім’я Джамала. Її харизма, голос, сценічна майстерність і незаперечний талант вразили всіх. Здавалося, що їй однаково легко даються найрізноманітніші стилі музики: від українського фолку до класичного джазу. Прекрасна музика, дивовижний вокал Джамали і першокласне візуальне шоу – це лише мала частина того, що чекає фанатів співачки на ювілейному концерті.

Відома співачка. Неможливо уявити сучасний український шоу-бізнес без Джамали. Вона була однією з перших, хто в пошуках натхнення звернувся до національних мотивів – естрадна класика в її творчості легко сплітається з фольклорними піснями. Народна артистка України та переможниця пісенного конкурсу «Євробачення» постійно на слуху у мільйонів українців, тож привітати її з десятирічним ювілеєм творчості збереться повний зал.

Нова програма. Щоб разом з шанувальниками відзначити десятиліття творчої діяльності, Джамала підготувала нову концертну програму. Всі кращі, знакові та улюблені пісні з усіх альбомів зібрали разом, аби розповісти історію прекрасної жінки про любов до музики: ліричну «Заплуталась», епічна «1944», життєву «You’re Made of Love» та багато інших хітів.

Дата: 24.11.2019, о 19:00

Місце: ККЗ «Арена-центр»(вул. Незалежності 46)

Квитки можна придбати:

– у касі кінотеатру «Люм єр»;

– у касі SmART (Мазепи 38 );

-на сайті karabas.com

Дізнатися про деталі завжди можна за телефонами агенції: 0 99 94 93 823

Організатор події – івент-агенція «event agency SmART.ua»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...